Ακτοπλοϊκά Για Τήνο

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Τήνο, το νησί της κατάνυξης. Η Τήνος με την πασίγνωστη εκκλησία της Παναγίας είναι το μοναδικό νησί που συνδυάζει δύο κόσμους. Θρησκεία και τέχνη εμπλέκονται αρμονικά και σας χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες. Βόλτες στα παραδοσιακά χωριά, βουτιές στο βόρειο τμήμα του νησιού και φαγητό κοντά στο λιμάνι σας υπόσχονται αξέχαστες στιγμές.

Τήνος Αξιοθέατα - Τι να δω στην Τήνο

  • Ο Ναός της Ευαγγελιστρίας είναι το σημείο αναφοράς του νησιού, μια μεγαλοπρεπής εκκλησία που βρίσκεται στην Χώρα της Τήνου, εκεί βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είναι το μέρος που θα νιώσετε κατάνυξη μόλις το επισκεφθείτε.
  • Μία από τις βόλτες σας θα είναι στο πασίγνωστο χωριό Πύργος, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Χώρα του νησιού και είναι ορεινό. Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, υπέροχα παραδοσιακά μαγαζάκια για φαγητό ή καφέ και ανθισμένες βουκαμβίλιες κάνουν το σκηνικό ακόμα πιο εντυπωσιακό. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι- μουσείο του πασίγνωστου γλύπτη Γιάννη Χαλεπά και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά διάσημα έργα του.
  • Την άλλη όψη της Τήνου θα την καταλάβετε αμέσως μόλις βρεθείτε στον Πάνορμο. Ένα μικρό χωριό-λιμάνι, με μαγαζάκια για φρέσκο ψάρι και ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα

Δείτε ακόμα

{{ item.message }}
{{ item.message }}