Πίσω στις ενημερώσεις

Οι καλύτερες παραλίες στη Νάξο

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Οπότε σου προσφέρει αμέτρητες παραλίες και ατελείωτες χρυσαφένιες ακτές για να απολαύσεις τα μπάνια σου. Ό,τι αναζητάς μπορείς να το βρεις στη Νάξο. Παραλίες οργανωμένες με ξαπλώστρες και beach bar; Παραλίες γυμνιστών; Παραλίες ερημικές απίστευτης φυσικής ομορφιάς; Εξερεύνησε τη Νάξο από άκρη σε άκρη και επισκέψου τις παραλίες της αυτό το καλοκαίρι κλείνοντας τα εισιτήριά σου με ένα κλικ στο Travel Ferry.

Παραλία Χαβάη

Παραλία Χαβάη στην Νάξο

Στο τέλος ενός βατού χωματόδρομου, βρίσκεται η εξωτική Χαβάη της Νάξου. Η παρθένα ανοργάνωτη παραλία που βρίσκεται πριν το Αλυκό και κρύβεται μέσα στο κεδροδάσος του. Λευκή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και βράχια που την καθιστούν σε μία από τις πιο μαγικές αλλά και απομονωμένες παραλίες του νησιού.

Παραλία Αγία Άννα

Παραλία Αγία Άννα στην Νάξο

Ξανθιά ψιλή άμμος, άμεσα προσβάσιμη και με κρυστάλλινα νερά η Αγία Άννα είναι από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Νάξου. Μία παραλία που δεν την πιάνει το κύμα θα σου προσφέρει μοναδικές στιγμές και θα σε κρατήσει όλη τη μέρα εκεί αφού διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και καφέ με μοναδική θέα στη θάλασσα.

Παραλία Άγιος Προκόπιος

Παραλία Άγιος Προκόπης στην Νάξο

Λογικά την έχεις ήδη ακουστά. Είναι η διασημότερη και μεγαλύτερη παραλία της Νάξου με μία χρυσαφένια ακτή 4 χιλιομέτρων. Το μεγαλύτερο μέρος της φιλοξενεί τα πιο διάσημα beach bar του νησιού που γεμίζουν κόσμο από το μεσημέρι με τη δυνατή μουσική τους. Ομπρέλες και ξαπλώστρες υπάρχουν διάσπαρτα στην ακτή της οπότε δεν θα δυσκολευτείς να βρεις μία για να χαλαρώσεις ή να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στα water sports.

Παραλία Πλάκα

Παραλία Πλάκα στην Νάξο

Η Παραλία Πλάκα πριν χρόνια ήταν η αγαπημένη παραλία των γυμνιστών. Πρόκειται κι εδώ για μία παρθένα παραλία με χρυσαφένια ακτή και σπάνιας ομορφιάς αμμόλοφους που σχηματίζονται στην ακτή της. Στην ουσία, αποτελεί τη φυσική συνέχεια της παραλίας της Αγίας Άννας. Η συγκεκριμένη παραλία θα καλύψει όλα τα γούστα αφού μπορείς να επισκεφτείς τα καφέ και τα beach bar της ή να απολαύσεις τον φυσικό ίσκιο των κέδρων κοντά στη θάλασσα.

Παραλία Μικρή Βίγλα

Παραλία Μικρή Βίγλα στην Νάξο

Όταν πλησιάζεις στην παραλία της Μικρής Βίγλας, θα αντικρύσεις στον ορίζοντα αμέτρητα πανιά του kite surfing και του wind surfing. Η παραλία τα τελευταία χρόνια κατακλύζεται από λάτρεις των water sports και όχι άδικα. Ο κόλπος είναι κλειστός και ο άερας είναι ιδανικός για άλματα. Ο όρμος αποτελείται στην ουσία από δύο παραλίες της Παρθένου και της Σαχάρας. Αν είσαι της περιπέτειας, η Μικρή Βίγλα θα σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες!

{{ item.message }}
{{ item.message }}