Πίσω στις ενημερώσεις

Τα απαραίτητα στο ταξίδι που χρειάζονται όλοι

"Ποια είναι τα απαραίτητα αντικείμενα που πρέπει να έχουμε σε κάθε ταξίδι;" είναι μια από τις πιο κοινές ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε. Το να ξέρεις πώς να γεμίσεις ένα σακίδιο ή μια αποσκευή για ένα μεγάλο ή ακόμα και ένα μικρό ταξίδι δεν είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι αναγκαία, είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Αυτό το άρθρο αποτελεί τον απόλυτο οδηγό, που θα σας υπενθυμίσει τα χρησιμότερα αντικείμενα που πρέπει να έχετε εξασφαλίσει πριν από κάθε είδος ταξιδίου!

Μαξιλάρι ταξιδιού

Παρέχει την άνεση που χρειάζεστε, για να κοιμηθείτε καλύτερα την ώρα του ταξιδιού και να αισθάνεστε ξεκούραστοι μόλις φτάσετε στον προορισμό σας.

Μάσκα ύπνου

Εμποδίζει το ενοχλητικό φως, προσφέροντας έναν απολαυστικό ύπνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά κατά τη διαμονή στον προορισμό σας.

Ακουστικά

Η μετάβαση από & προς τον αγαπημένο σας προορισμό γίνεται πιο ευχάριστη όταν απολαμβάνετε, παράλληλα, την αγαπημένη σας μουσική

Ωτοασπίδες

Για οποιοδήποτε σενάριο όπου δεν θέλετε να φοράτε τα ακουστικά σας (π.χ. όταν κοιμάστε), αλλά θέλετε να απομονώσετε τους ενοχλητικούς θορύβους που υπάρχουν γύρω σας, ένα ζευγάρι ωτοασπίδων είναι το κλειδί.

Φορητός φορτιστής

Όλοι γνωρίζουμε την αίσθηση που έχουμε όταν εξαντλείται η μπαταρία του κινητού μας στον δρόμο. Χρειάζεστε λοιπόν, έναν φορητό φορτιστή, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας εν κινήσει. Δεν θέλετε το τηλέφωνό σας να σβήσει όταν χρησιμοποιείτε το GPS για να μετακινηθείτε ή καθώς φωτογραφίζεστε σ’ ένα μαγευτικό τοπίο.

Αδιάβροχο μπουφάν

Ένα αδιάβροχο, αντιανεμικό μπουφάν με κουκούλα θα είναι ο σωτήρας σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ο καιρός μπορεί να είναι απρόβλεπτος, επομένως να είστε προετοιμασμένοι εάν ταξιδεύετε σε πόλεις που είναι επιρρεπείς σε βροχή.

Παπούτσια για περπάτημα

Εάν έχετε σκοπό να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε περπάτημα ή πεζοπορία, φροντίστε να έχετε μαζί σας άνετα παπούτσια, καλής ποιότητας.

Θερμός

Να έχετε πάντα ένα μαζί σας, ώστε να παραμένετε ενυδατωμένοι στον δρόμο. Τα περισσότερα σακίδια ταξιδιού διαθέτουν χώρο για θερμός, οπότε είναι εύκολα να το έχετε μαζί σας όταν περπατάτε. Εκτός του ότι τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερό είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον, είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας συνεχώς μπουκάλια με νερό.

Υγρά μαντιλάκια

Τα υγρά μαντιλάκια είναι ιδανικά για την απολύμανση ενός αντικειμένου ή μιας επιφάνειας και φυσικά, για τον καθαρισμό των χεριών σας όταν δεν έχετε πρόσβαση σε σαπούνι και νερό. Επιπλέον, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περάσουν από την ασφάλεια του αεροδρομίου!

Σαμπουάν-Αφρόλουτρο-Conditioner

Γεμίσετε φιάλες μικρότερου μεγέθους, με τα αγαπημένα σας προϊόντα και απολαύστε μοναδική περιποίηση καθ' όλη τη διάρκεια των διακοπών σας.

Τσάντα Crossbody

Ο καλύτερος φίλος σας σε ένα ταξίδι είναι μια μικρή τσάντα τύπου ‘crossbody’. Αρκετά μικρή για να χωρέσει το διαβατήριό σας, τα χρήματα, τις πιστωτικές κάρτες και το τηλέφωνό σας. Αναζητήστε μια τσάντα crossbody με πολλά φερμουάρ. Θα θελήσετε να έχετε τσέπες κοντά στο πρόσωπό σας για να διατηρήσετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας ασφαλή.

Προσαρμογέας βύσματος (Plug Adapter)

Εάν ταξιδεύετε σε μια χώρα όπου οι ηλεκτρικές πρίζες έχουν διαφορετικό σχήμα ή χρησιμοποιούνται διαφορετικές τάσεις και ηλεκτρικές συχνότητες, θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα βύσματος ή έναν μετατροπέα τάσης αντίστοιχα.

{{ item.message }}
{{ item.message }}