Πληρωμές - Απόρρητο - Ασφάλεια

Χρέωση κάρτας χωρίς email επιβεβαίωσης

Παρακαλούμε να ελέγξετε αν το email επιβεβαίωσης έχει μπει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία (junk/ spam). Αν δεν βρίσκεται εκεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να το επιλύσουμε.
Αυτό μπορεί να συνέβη επειδή ίσως υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην ακτοπλοϊκή εταιρεία ή εταιρείες που εκτελούν το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Έτσι, ενδέχεται να μην ολοκληρώθηκε η κράτησή σας με επιτυχία, αλλά το σύστημα να έχει προχωρήσει σε προέγκριση του αντίστοιχου ποσού στην κάρτα σας.

Ασφαλής συναλλαγή μέσω κάρτας

Τα στοιχεία της κάρτας σας αποστέλλονται σε εμάς μέσω ασφαλούς server και της μεθόδου κρυπτογράφησης SSL (πρότυπη τεχνολογία "Secure Socket Layer"). Κατόπιν, το σύστημά μας σας παραπέμπει στην ιστοσελίδα της τράπεζας από την οποία εκδόθηκε η κάρτα σας ώστε να εγκριθεί η συναλλαγή από εσάς με τον προσωπικό σας κωδικό.

Νόμισμα χρέωσης

Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών και χρεωστικών καρτών γίνονται σε ευρώ (€).

Τρόποι πληρωμής της κράτησης

Σημειώνουμε ότι απαιτείται πληρωμή ολόκληρου του ναύλου κατά την κράτηση.
Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα πληρωμών (χρεωστική ή πιστωτική) ή μέσω Paypal.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την κράτηση. Συνήθως και ανάλογα με την τράπεζα, η μεταφορά μπορεί να χρειαστεί 5 με 7 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί στον λογαριασμό. Μετά το πέρας των 7 ημερών και εφόσον δεν εμφανίζεται το ποσό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ελέγξουμε τη διαδικασία και να επιλυθεί το θέμα.

Δικαιώματα επιστροφής χρημάτων ή αποζημίωσης σε περίπτωση ακύρωσης/ καθυστέρησης

Για ταξίδια από ή προς ένα λιμάνι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρακαλούμε επισκεφθείτε το website για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον αρμόδιο φορέα.

{{ item.message }}
{{ item.message }}