Ακτοπλοϊκά Για Πάρο

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την Πάρο, το νησί που συνδιάζει απλότητα, ομορφιά, παραδοσιακούς οικισμούς και αμέτρητες αμμουδερές παραλίες! Το νησί για όλες τις ηλικίες, με πλήθος δραστηριοτήτων και με γραφικά ταβερνάκια για χαλάρωση και διασκέδαση!

Πάρος Αξιοθέατα - Τι να δω στην Πάρο

  • Η πιο γνωστή εκκλησία βρίσκεται στο νησί της Πάρου και δεν είναι άλλη από την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής. Πρόκειται για τις ιστορικότερες εκκλησίες της χώρας μας ,με τον μύθο των 99 φανερών εισόδων και της μίας κρυφής είναι σίγουρα το μέρος που θα θελήσετε να επισκεφθείτε.
  • Η Παροικιά είναι η πρωτεύουσα της Πάρου, με αμέτρητα μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια που σίγουρα θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.
  • Ένα ακόμη μέρος που αξίζει να γνωρίσετε είναι η Νάουσα της Πάρου. Μπορείτε να κάνετε βόλτες στα γραφικά σοκάκια της και να δείτε από κοντά το ενετικό Κάστρο.
  • Μια μονοήμερη στην Αντίπαρο είναι σίγουρα κάτι που θελήσετε να κάνετε καθώς είναι πολύ κοντά στην Πάρο και θα έχετε την ευκαιρία να δειτε από κοντα το μέρος που γυρίστηκε η γνωστή ταινία Μανταλένα.

Δείτε ακόμα

{{ item.message }}
{{ item.message }}