Ακτοπλοϊκά Για Ρόδο

Η Ρόδος η βασίλισσα των Δωδεκανήσων, το νησί των Ιπποτών και των αντιθέσεων αφού συνδυάζει άψογα το παραδοσιακό με το μεσαιωνικό στοιχείο, αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό! Ένα νησί με τεράστιες παραλίες, σμαραγδένια νερά, κάστρα και αρχαίες πολιτείες που θα σας συναρπάσει. 

Προτάσεις:

  • Στη Ρόδο η βόλτα στην Παλιά Μεσαιωνική πόλη είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει όποιος επισκεφθεί το νησί. Εκεί θα δείτε το Τζαμί του Σουλεϊμάν και την οδό των Ιπποτών και θα ταξιδέψετε νοερά σε μια άλλη εποχή γεμάτη μύθους και θρύλους!
  • Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου αναμφίβολα θα σας εκπλήξει με την επιβλητική του παρουσία στον χώρο. Μεσαιωνικά αντικείμενα, ψηφιδωτά δάπεδα, επιτύμβιες πλάκες, πίνακες και καθρέπτες συνθέτουν σκηνικό βγαλμένο από ταινία και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
  • Το σημείο αναφοράς του νησιού είναι η πλατεία Ιπποκράτους. Το άτυπο κέντρο της Παλαιάς Πόλης, έχει συγκεντρώσει μαγαζιά, ταβέρνες, μπαρ που μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το φαγητό σας. Διασχίζοντας την οδό Σωκράτους θα βρεθείτε μπροστά σε εμπορικά και τουριστικά καταστήματα που μπορείτε να προμηθευτείτε Ροδίτικα προϊόντα και σουβενίρ.
  • Η Κοιλάδα των Πεταλούδων είναι ένα ονειρικό μέρος και διάσημος βιότοπος. Από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο, το μέρος γεμίζει με πεταλούδες και η βόλτα σας στα ξύλινα γεφυράκια μέσα στο δάσος με τις λίμνες και τα νούφαρα θα σας κάνει να πιστέψετε στον κόσμο των νεραϊδών.

Δείτε ακόμα

{{ item.message }}
{{ item.message }}