Ακτοπλοϊκά Για Σύρο

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη Σύρο, τη βασίλισσα των Κυκλάδων! Η Σύρος, αποτελεί το ιδανικό μέρος διακοπών. Το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσετε πριν καν φτάσετε είναι οι επιβλητικές δύο εκκλησίες και η σπουδαία αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει το νησί. Ήσυχες παραλίες, εξαιρετικά εδέσματα και κτίσματα μεσαιωνικού ρυθμού είναι όλα όσα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε!

Σύρος Αξιοθέατα - Τι να δω στη Σύρο

  • Στη Σύρο σίγουρα θα σας κερδίσει μια βόλτα στην πανέμορφη και αρχιτεκτονικά άρτια Ερμούπολη. Ξεχωριστή από τις συνηθισμένες κυκλαδίτικες Χώρες, η Ερμούπολη διαθέτει πολλά μαγαζιά για ψώνια, καφετέριες,μπαρ και εστιατόρια. Εκεί θα δείτε την Πλατεία Μιαούλη που φιλοξενεί το Δημαρχείο, ένα από τα πιο επιβλητικά δημαρχεία της Ελλάδος, εμπνευσμένο από τρεις διαφορετικούς ρυθμούς και χτισμένο υπό την επίβλεψη του Ερνέστο Τσίλλερ.
  • Φυσικά την Ερμούπολη κοσμεί το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, ένα πολιτιστικό κόσμημα με Ιταλική και Γαλλική αρχιτεκτονική.
  • Μία από τις βόλτες θα είναι στην Άνω Σύρο με τα αμέτρητα σκαλιά, την μαγική θέα και τα υπέροχα μαγαζάκια στα οποία θα γευτείτε τις τοπικές γεύσεις.
  • Μπορείτε να κάνετε τις βουτιές στο Κίνι, ένα όμορφο χωριό, με οργανωμένη παραλία και παραδοσιακά ταβερνάκια, οπως επίσης και στον Γαλησσά και στον Φοίνικα.

Δείτε ακόμα

{{ item.message }}
{{ item.message }}