Ακτοπλοϊκά Για Νάξο

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, με ιστορία αιώνων διαθέτει μοναδικά αξιοθέατα, φανταστικά τοπία και φιλόξενους κατοίκους ώστε να σας αφήσει εντυπωσιασμένους! Η Νάξος διαθέτει παραλίες για όλες τις προτιμήσεις, ντόπια προϊόντα απαράμιλλης νοστιμιάς, παράδοση και φυσικά διασκέδαση για κάθε ώρα της ημέρας!

Νάξος Αξιοθέατα - Τι να δω στη Νάξο

  • Με το που φτάσετε στη Νάξο, το πρώτο αξιοθέατο σας υποδέχεται και δεν είναι άλλο από την Πορτάρα που βρίσκεται η πύλη του ναού του θεού Απόλλωνα. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με τα πόδια και να φωτογραφηθείτε εκεί με φόντο το απέραντο γαλάζιο.
  • Η Νάξος διαθέτει πέρα από αρχαιοελληνικά αξιοθέατα και μεσαιωνικά. Το Ενετικό Κάστρο βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας του νησιού και μπορείτε να το συναντήσετε με μια απλή βόλτα στα στενά. Στην κορυφή βρίσκεται και η Εμπορική Σχολή στην οποία φοίτηση ο Νίκος Καζαντζάκης αλλά τώρα αποτελεί Μουσείο.
  • Αν μεταφερθείτε στο βόρειο μέρος της Νάξου μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το πέτρινο χωριό Απείρανθος. Ορεινό, με πλακόστρωτα ανηφορικά δρομάκια και κτίρια με ενετική αρχιτεκτονική θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή!

Δείτε ακόμα

{{ item.message }}
{{ item.message }}